Zonnig Stadshagenfestival 2012 (fotoreportage)

zaterdag 1 september 2012 6 reacties

1 september 2012, het begin van de meteorologische herfst. Deze begon afgelopen nacht koud. Zelfs zo koud dat in Twente de temperatuur aan de grond vanochtend vroeg zelfs even onder het vriespunt zakte. Er werd om kwart over zeven -0,4 graden genoteerd. Gelukkig had Stadshagen er weinig last van. Het was vandaag een heerlijk zonnige dag met uitgerekend op deze dag het wederom goed bezochte StadshagenFestival. Onze fotograaf maakte een fotoreportage van de dagsfeer.

Complimenteus festival
Stadshagenfestival 2012, alweer de 12e editie. Dit jaar de braderie met ruim 75 kramen, de spinningmarathon, healthbar en zumbalessen en natuurlijk het kinderplein met 9 top attracties. Al met al een goed uitgangspunt voor een gezellige dag. En ondanks de sponsoren die met moeite werden gevonden om de financiering rond te krijgen, net als voorgaande jaren, is het de organisatie wederom gelukt om een prachtfestival neer te zetten. Grootse complimenten voor de inzet van de organisatie en ondernemers. Hieronder een kleine sfeerimpressie van de dag.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

6 reacties op 'Zonnig Stadshagenfestival 2012 (fotoreportage)' »

 • Annette schreef:

  Ik ben er ook geweest en vond vooral de waterfietsen, de glijbaan en de jumpen erg
  Elk voor de. Kids

  Annette

 • SPZ schreef:

  “Grootse complimenten voor de inzet van de organisatie en ondernemers.”
  Hier sluit ik me geheel bij aan! Zeer geslaagde dag en opzet zeg!!
  Wij hebben ’s ochtends en ’s middags genoten en onze kleine meid zo mogelijk nog meer! We zien dan ook eer erg uit naar komend jaar.

 • Michel schreef:

  Overdag was het druk,maar leuk. Het festival ’s avonds heeft een nare bijsmaak. De muziek tot 0.30 vind ik best, maar de overlast in de buurt en een enorme ter*ngzooi in het park, de omliggende wijk en de vijver stoort me wel. Hoe komt het dat de meeste mensen makkelijk elke dag 10 kilo overgewicht meeslepen, maar dat een leeg blikje o.i.d. zo zwaar is dat het “spontaan” uit de handen valt?

 • Henk schreef:

  Nou aan overlast er na geen gebrek…hoop trouwens dat de pies van de jongeren niet te zuur was anders hebben de afvalbakken/humana box hier straks geen verf meer.
  Hoorde van vrienden die in de tolhek wonen, dat er politie stond om jongeren tot stilte te brengen..of iets in die richting.

 • Patrick schreef:

  Namens de organisatie bedankt voor de complimenten. We proberen er elk jaar weer een feestje voor iedereen van te maken.
  @Michel en Henk; Ja, helaas maakt men weinig gebruik van de vuilniscontainers die neer gezet worden. Dit is niet alleen bij ons festival het geval.
  De leden van ons team zijn tot 4 uur ’s nachts aanwezig geweest om een deel op te ruimen en de zondag erna waren we om 1 uur aanwezig om het gehele park aan te harken. Dit doen we nu al 5 jaar sinds we het festival in het park houden en zullen we ook in de toekomst blijven doen.

 • Michel schreef:

  Hallo Patrick, die inspanning verdient een pluim. Echter het evenement houd niet op bij de rand van het grasveld. Ook de bermen Twistvlpad e.o.) en wateropvlak van de vijver waren en zijn flink vervuild. Ik zag zondag minstens 30 flesjes drijven in het water!
  Volgens mij is die vijver sinds de bouw van het centrum nooit schoongemaakt, ik moet er niet aandenken hoeveel zooi er op de bodem ligt, wil je nog van schrikken.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!