Veel schade bij aanrijding Frankhuizerallee

dinsdag 3 september 2013 18 reacties
Veel schade bij aanrijding Frankhuizerallee

Bij een aanrijding op de Frankhuizerallee is dinsdagochtend veel schade ontstaan. Verschillende auto’s zijn met elkaar in aanrijding gekomen, waarbij tenminste één auto flink beschadigd raakte.

De brandweer was ter plaatse om ambulancepersoneel te assisteren. Eén persoon is met nekklachten naar het ziekenhuis overbracht. De aanrijding zorgde tijdelijk voor verkeersoverlast en een omleiding van de busroute.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

18 reacties op 'Veel schade bij aanrijding Frankhuizerallee' »

 • Weet ik ook wel schreef:

  was te verwachten.. ik hoop dat de schade en fysieke ongemakken beperkt zijn gebleven.

  -als ik daar ’s ochtends langsloop met de hond, de 1 zit te bellen, de ander lipstick op te doen, weer een ander drink koffie oid…..-

 • Magic mike ! schreef:

  @Weet ik ook wel

  Soms kan je niet anders

 • oke schreef:

  Hoezo@ magic mike. Je kunt ook eerder op staan en alles geregeld hebben voordat je de auto instapt.

 • Ezer schreef:

  @Magic mike.. Ik kan mij voorstellen dat je soms haast hebt.. maar om dat nou als excuus te gebruiken?
  Zwaar onverantwoorde keuze om met andere zaken bezig te zijn dan het verkeer…

 • Stadshagen-reactie-gever schreef:

  @ Magic Mike.
  Loopt u altijd met een witte hond of heeft u een zwarte?

 • Danny schreef:

  in de auto moet je autorijden, niet bellen/sms’jen/lipstick doen/haar in model brengen. Elke ochtend weer zijn er veel teveel mensen bezig met andere dingen dan het verkeer.
  Dat geldt overigens ook voor fietsers die tegenwoordig eens per 25 meter eens opkijken van hun mobieltje. Levensgevaarlijk.

 • joep schreef:

  En wat te denken van de snelheden die er gereden worden, gisteren er nog eens op gelet 62,68,70 72 km of het niets is.
  De geplaatste borden kunnen ook wel weg het schiet zijn doel voorbij.
  Oorzaak geen controle door de politie waar zijn de mannen met de lasergun?
  Je zou maar aan de Frankhuizerallee wonen wel eens aan al die uitlaat gassen gedacht?

 • Wouter schreef:

  Dan moeten ze er drempels inleggen…die borden werken echt niet hoor. Het is een lange rechte weg…logisch dat er te hard gereden wordt (praat het niet goed)

 • Blauwvinger schreef:

  Leuk dat gepraat voor eigen parochie, maar zodra jullie die straat hebben verlaten gaat het gas er ook op en hebben derden daar weer last van :(

 • Cees schreef:

  @Weet ik ook wel ,

  Misschien was die persoon een shaggie aan het draaien of probeerde deze een sigaret aan te steken , dat soort dingen leiden ook af en zouden ook per wet verboden moeten worden tevens is het nog ongezond ook t stinkt en kost ons niet rokers meer ziektenkosten premie.

  @Joep ,

  U rijd altijd netjes en nooit te hard ook ergens anders dan waar u nu over klaagt.

  Drempels is geen oplossing daar pak je de normaal rijdende automobilist ook mee , lees schade aan de koplampen , vering etc. wat weer met zich meebrengt dat dit weer gevaarlijk is mbt zicht en korte remweg die verlengt omdat je schokbrekers minder goed funtioneren. Stadshagen fase 1 ligt al vol genoeg met drempels.

  Tja als de politie er alleen was om hard rijders te beboeten wat een onzin die hebben vast nog wel wat andere dingen te doen dan dat.

 • Cees schreef:

  Oh ja degene die de foto genomen heeft in dit artikel geeft ook niet het goede voorbeeld , rijdend vanuit de auto met mobieltje of camera terwijl je moet switchen van rijbaan ivm een ongeluk.

 • joep schreef:

  Waarom moet je op een rechte weg harder rijden? gewoon op je teller blijven kijken. Drempels komen er nooit i.v.m. met de stadsbussen.
  Er is maar een oplossing en deze licht bij de mensen zelf.

 • joep schreef:

  Ik was nog vergeten zet er camera’s neer, hier een tijd geleden met de gemeente over gesproken.
  Nee daar is geen geld voor wel drie keer de rotonde aan passen in de A landen,, oversteek fietsers Twistvlietpad en o ja er ligt ook nog een brug bij het rodetorenplein.waar je niet over heen kan.

 • daf schreef:

  ^^ Wat een drama over een weg waaraan geen enkel huis z’n oprit heeft en fietsers alleen maar op een paar punten oversteken.

  Denk je niet dat er nog ongeveer 200 straten zijn die ook wel graag een camera willen hebben en waar de huizen wel direct aan de weg liggen ??

 • joep schreef:

  Daf uit je opmerkingen blijkt dat je niet bekend bent met de situatie daar, je noemt dat er maar een paar punten zijn om voor fietsers over te steken nou het zijn er ongeveer twaalf met een paar heel gevaarlijke.
  Ga maar eens om acht uur kijken hoe moeders met kinderen hun best doen om veilig aan de overkant te komen b.v. hoek Zomerdijkstraat.
  Wat de 200 straten betreft dat zal best laat zij er dan ook moeite voordoen hier gaat het om de racebaan Frankhuizerallee.

 • PatrickVk schreef:

  @Cees Tegenwoordig kan je in de video montage ook snapshots van een dashboard camera nemen (Deze zijn zelfs in sommige landen verplicht)

  Ook ik maak gebruik van zo’n systeem.

  On-topic: er zijn veel dingen waar bestuurders zich tegenwoordig in de auto mee bezig houden. Roken, autoradio, krant, mobieltje, routebeschrijving, tomtom, en ga zo maar door….. Zeker op de drukke tijdstippen in de ochtend en aan het eind van de middag is dit een verhoogd risico.

  Men kan het leuk bedenken om deze zaken proberen uit te bannen maar wat men ook zegt of doet….het zal altijd voor blijven komen.

  Lastiger maken kan uiteraard wel en is veelal met succes gedaan.

  Ik ben van mening dat we altijd maar blij mogen zijn wanneer er weinig tot geen letsel plaats vindt. (Dit is natuurlijk geen vrijbrief voor te hard en onverantwoord rijden. Ik rij zelf motor en moet continu goed uit mijn doppen kijken en ver vooruit om niet onderuit gereden te worden)

 • joep schreef:

  Cees een normaal rijden de automobilist rijd langzaam over de drempels dat is ook de bedoeling zodat de snelheid er uit gaat nou dan gebeurd er helemaal niets met de auto ( schade aan koplampen????? wat een onzin) kan jij zien of de auto waar uit de foto genomen is rijd ? misschien staat deze wel stil.

 • B.A. Naal schreef:

  @Joep, ja jij hebt er verstand van zie ik wel (not). Praat maar eens met een automonteur die verteld je wel wat anders. Drempels op een wegdek waar je 50km/h mag ga je niet afremmen tot 15k/h daar krijg je ongelukken van en is nog eens veel belastender voor het millieu .

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!