Samen zonnepanelen aanschaffen? 24 januari bijeenkomst in Stadshagen

woensdag 9 januari 2019
Samen zonnepanelen aanschaffen? 24 januari  bijeenkomst in Stadshagen

Verduurzaming is een onderwerp dat flink leeft in Stadshagen. Op steeds meer daken verschijnen dan ook zonnepanelen. Een groep enthousiaste wijkbewoners heeft daarom de krachten gebundeld voor een mooi aanbod zonnepanelen. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker. Zij nodigen alle Stadshagenaren uit voor een presentatie op 24 januari in het Zonnehuis.

Deze groep wijkbewoners heeft samen met een onafhankelijk energieadviseur verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergeleken op kwaliteit, service en prijs. Bewoners van Stadshagen die interesse hebben om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen, zijn van harte welkom op 24 januari 2019 om 19:30 uur in het Zonnehuis (Nijenhuislaan 175 te Zwolle).

Aanmelden
Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnepanelen kunnen buurkracht volgen op Facebook: www.facebook.com/buurkrachtzwolle of zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via spencerroozeboom@gmail.com.

Buurkracht is samen energie besparen
Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. www.buurkracht.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!