Politie zoekt daders gewapende overval Katwolderweg

maandag 12 september 2011

De politie onderzoekt een gewapende overval op een metaalhandelaar aan de Katwolderweg die maandagochtend om 8:00 plaatsvond. Dat heeft de politie bekend gemaakt. Op Twitter maken diverse mensen melding van grootschalige inzet van onder meer politie en ambulances. Bovendien hangt er een politiehelikopter aan de rand van Stadshagen en het gebied rond de Katwolderweg. De politie zoekt een donkergetinte man met zwarte jas met een bontkraag en mogelijk nog een dader. 

Integraal politiebericht
Vanmorgen, maandag 12 september rond 08:0 uur, vond aan de Katwolderweg en een gewapende overval plaats op een handelaar in oude metalen. De handelaar werd daarbij bedreigd en geslagen met een vuurwapen. De overvaller betreft een donkergetinte man in en zwarte jas met een bontkraag, die er na de overval vandoor ging in de richting van de Rieteweg. In de omgeving is een tweede man gezien die waarschijnlijk met de overval te maken heeft. Hij reed op een oud model scooter, waarop aan de voorzijde plakband zit. Op dit moment is over de buit nog niets bekend. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk in verband kan worden gebracht met deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de overval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!