Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5-jarig jubileum Borstvoedingcafe

15 mei 2014 10:00 - 11:30

Het Borstvoedingcafe in Zwolle bestaat vijf jaar en dat wordt donderdag 15 mei gevierd. Het wordt een speciale ochtend met muziek voor kinderen, een kopje koffie of thee met iets lekkers voor de ouders en een leuk presentje. Daniëlla Snijders, docent ‘muziek op schoot’, komt voor de muzikale omlijsting die ochtend langs om samen muziek te maken.

Het Borstvoedingcafe Zwolle is 5 jaar geleden opgericht en is een gezamenlijk initiatief van het Gezondheidshuis Stadshagen, Icare JGZ, WIJZ en VBN. Het borstvoedingscafe wil een ontmoetingsplek zijn voor ouders met jonge kinderen uit Zwolle en omgeving. Naast dat men er vragen over borstvoeding kan stellen aan de lactatiekundige van Icare of contactpersoon van de VBN is het ook een plek waar ouders contact kunnen maken met elkaar en ongedwongen kunnen praten over wat je als ouder zoals bezig houdt.

Muziek op schoot
Daniëlla Snijders is tijdens het jubileumfeest aanwezig met instrumenten en een boekentafel. Van 10.30 tot 11.15 laat zij kinderen en ouders door middel van ‘muziek op schoot’ op een speelse manier kennis maken met muziek. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst.

Borstvoedingcafé Zwolle
Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingcafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. Het Borstvoedingcafé nodigt regelmatig gastsprekers uit.

Gegevens

Datum:
15 mei 2014
Tijd:
10:00 - 11:30

Organisator

Unnamed Organizer
E-mail
a.vankeulen@icare.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurhuis Stadshagen
Werkerlaan 1
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!