Magazine

Via onze website brengen wij actueel nieuws uit Stadshagen. Daarnaast brengen we sinds juni 2014 regelmatig een glossy magazine uit, die gratis huis-aan-huis wordt verspreid in heel Stadshagen en omgeving. In het StadshagenNieuws Magazine belichten wij meer de achtergronden van wat onze wijk te bieden heeft.

Magazine niet ontvangen?
Het magazine wordt gratis huis-aan-huis verspreid in Stadshagen en Westenholte. Heeft u geen ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus en het magazine toch niet ontvangen? Laat het ons dan even weten. Op verschillende plekken in de wijk leggen we regelmatig een stapeltje magazines neer om gratis mee te nemen. Ook kan het magazine online gelezen worden, klik hieronder op de editie om direct te lezen!

Cover Magazine december 2018December 2018 (5e jaargang, nummer 4)

In deze editie onder meer: Carnaval is in aantocht. De hofcoupeuses van de Eileuvers zijn al maanden bezig met het pak voor prins Carnaval. Ze en wonen in Stadshagen, dus wij spraken ze! Ook een interview met Gerrit Visscher, die al jaren zijn oliebollenkraam opstelt in Stadshagen. Lees snel verder!

Lees online >

 

Cover Magazine september 2018September 2018 (5e jaargang, nummer 3)

In deze editie onder meer: Zonnehuis zoekt contact met de wijk, de aanstaande uitbreiding van het Winkelcentrum Stadshagen, en een mooi verhaal hoe de polder Mastenbroek plaats maakte voor Stadshagen, maar de historie blijft. Lees snel verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine juni 2018Juni 2018 (5e jaargang, nummer 2)

In deze editie onder meer: Stadshagen tuiniert er op los, sporten met een boodschap in het Twistvlietpark, en de grote winactie voor een waterontharder. Lees snel verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine december 2017Maart 2018 (5e jaargang, nummer 1)

In deze editie onder meer: 21 maart gemeenteraadsverkiezingen! Wat valt er te kiezen voor Stadshagen? Lees snel verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine december 2017December 2017 (4e jaargang, nummer 4)

In deze editie onder meer: Alles over de nieuwe treinen op Zwolle-Kampen, die merkbaar stiller én gezonder zijn voor omwonenden. Inmiddels is bekend dat het nieuwe station Stadshagen voorlopig helaas nog niet open gaat. Verder een gesprek met Stichting Gezi(e)n worden, zorgen over de aanvliegroute van Lelystad Airport en veel meer. Lees snel verder!

Lees online >

Cover Magazine september 2017September 2017 (4e jaargang, nummer 3)

In deze editie onder meer: Bistro de Stadshoeve opent in september, een gesprek met de ondernemer. En Nederlands boekverkoper van het jaar werkt gewoon in Stadshagen, wij spraken haar. Lees snel verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine juni 2017Juni 2017 (4e jaargang, nummer 2)

In deze editie onder andere: welke mannen staan hier voor de klas en wat maakt een meester anders dan een juf? Wijkagent zoekt bureau: een pop-up politiebureau steeds op een andere locatie. En er wordt pure honing gemaakt in Stadshagen, wij spraken de imker. Lees snel verder!

Lees online >

 

Cover Magazine maart 2017Maart 2017 (4e jaargang, nummer 1)

In deze editie onder andere: werkzaamheden treinstation Stadshagen van start; Word Press Foto leeft ook in Stadshagen; de organisatoren van het StadshagenFestival en veel meer… Lees verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine december 2016December 2016 (3e jaargang, nummer 4)

In deze editie onder andere: Straatvoetbalteams in actie voor voedselbank, Tieners denken mee in de wijkstichting, Politiekids en een uitgebreid interview met Sinterklaas! Lees verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine september 2016September 2016 (3e jaargang, nummer 3)

In deze editie onder andere: De Hopmap Kippersgroep, een avontuurlijke leerschool aan het Zwarte Water; Boeken lenen en ruilen in de buurtbieb; en een uitgebreide Woonspecial. Lees verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine juni 2016Juni 2016 (3e jaargang, nummer 2)

In deze editie onder andere: Heldendag in het winkelcentrum, Cultuurfestival Stadshagen en het nieuwe strandhuis Milligers. Lees verder!

Lees online >

 

 

 

Cover Magazine maart 2016Maart 2016 (3e jaargang, nummer 1)

In deze editie onder andere: wijkwethouder René de Heer over Stadshagen, activiteiten op Koningsdag ook in Stadshagen, de bijzondere IJsvogel gezien in de wijk en specials over zorg & welzijn en wonen. Lees verder!

Lees online >

 

 

Cover Magazine december 2015December 2015 (2e jaargang, nummer 4)

In deze editie onder andere: de Fonteinkerk  in Stadshagen, we maken kennis met beide dominees. Het verhaal van de vele vrijwilligers die kerstpakketten samenstellen voor minima. En de verloskundigen in Stadshagen: bekende gezichten in de meest kinderrijke wijk van Nederland. Fijne feestdagen!

Lees online >

 

 

Cover Magazine september 2015September 2015 (2e jaargang, nummer 3)

In deze editie onder andere een verhaal over een groep enthousiaste vrijwilligers die ieder jaar de StadshagenRun organiseren, een verrassend kijkje in de natuur in en om de wijk en hoe een complete restyling van een woning de verkoop kan helpen.

Lees online >

 

 

Cover Magazine juni 2015Juni 2015 (2e jaargang, nummer 2)

In deze editie onder andere: de plannen voor de Wijkboerderij Stadshagen; Huttendorp naar Twistvlietpark; 15-jarig jubileum StadshagenFestival en jongeren in de wijk zoeken een chillplek zonder overlast.

Lees online >

 

 

Cover Magazine maart 2015Maart 2015 (2e jaargang, nummer 1)

In deze editie onder andere: Het Festival stimuleert talent; Bart van Hintum, verdediger van PEC Zwolle, vindt het prima wonen in Stadshagen; 150 jaar Kamperlijntje; en we gaan in gesprek met jongerenwerker Bart Demmers.

Lees online >

 

 

Cover Magazine december 2014December 2014 (1e jaargang, nummer 3)

In deze editie onder andere: wijkagent Michel Engel, een grote kerstpakkettenactie voor wijkgenoten, een kijkje in het Zonnehuis en het 75-jarig jubileum van de IJsvereniging WVF.

Lees online >

 

 

Cover Magazine september 2014September 2014 (1e jaargang, nummer 2)

In deze editie onder andere de gezichten achter het StadshagenFestival, een interview met het bestuur van voetbalclub CSV’28, een historische gebeurtenis aan de Hasselterdijk en de organisatie achter de StadshagenRun.

Lees online >

 

 

Cover Magazine juni 2014Juni 2014 (1e jaargang, nummer 1)

Ter ere van het 5-jarig bestaan van StadshagenNieuws, brachten we in juni 2014 de eerste editie van het StadshagenNieuws Magazine uit.

Lees online >

 

Magazine december 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!