Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Braderie bij Kinderopvang Het Lammetje

3 mei 2017 10:00 - 13:00

Kinderopvang Het Lammetje in Stadshagen organiseert woensdag een feestelijke braderie met allerlei activiteiten rondom lammetjes. Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders of grootouders, kunnen kinderen een eigen knuffel maken, met een echt lammetje op de foto en is er een muzikale workshop ‘zingend opvoeden’.

Ook is er een voorleeshoek waar een prachtig lammetjesverhaal wordt voorgelezen, is er lammetjestaart en kleintjes mogen meedoen met het lammetjeskoor.

Kinderopvang Het Lammetje in Zwolle onderscheidt zich door vanuit een overtuigend christelijke levensvisie te werken en in een veilige en liefdevolle setting kinderen een warm tweede thuis te bieden. Sinds maart 2015 wordt onder bevlogen leiding van Anjo Luhukay liefdevol kinderopvang geboden waarbij identiteit, huiselijkheid, geborgenheid en kwaliteit centraal staan. Ouders die enthousiast zijn wordt een gratis dagdeel opvang aangeboden om te proberen.

Iedereen is welkom op woensdag 3 mei tussen 10.00 en 13.00 uur aan Haakmos 12 in Zwolle. De workshop zingend opvoeden is om 11 uur en het lammetjes koor is om 12.15 uur. Toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
3 mei 2017
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kinderopvang Het Lammertje
Haakmos 12
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!