Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burendagfeest bij Park de Stadshoeve

22 september 2018 10:00 - 14:00

Op zaterdag 22 september nodigen wij de buren van Park & Bistro de Stadshoeve uit om weer eens een kijkje te komen nemen op ons mooie park. Naast burendag vieren wij ook dat wij 1 jaar bestaan en laten de wijk graag zien wat wij allemaal hebben bereikt in dit eerste jaar.

Van 10.00 – 14.00 uur zijn er verschillende activiteiten op het park te doen. Zo kun je plantjes planten in grootmoederstuin, kunnen kinderen een workshop volgens, laten we zien hoe onze geuren en kleurentuin is opgebouwd, vertellen wij over ons insectenhotel, is er een springkussen en uiteraard zijn onze dieren ook prominent aanwezig.

Daarnaast mag je ook zelf muziek komen maken op het gezellige terras van Bistro de Stadshoeve. Onder professionele begeleiding van MEC muziekschool kun je van 10.00 – 13.00 uur je talent aan de wijk laten horen. Neem je instrument mee en laat ons horen wat je kan.

Daarnaast hopen wij die dag ook nieuwe vrienden en vrijwilligers voor stichting de Stadshoeve te mogen verwelkomen. Alleen met financiële steun en hulp uit de wijk kunnen wij het park blijven exploiteren. We laten je graag zien op welke wijze je ons kunt steunen.

Gegevens

Datum:
22 september 2018
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Park de Stadshoeve
Arendshorstlaan 23
Zwolle, 8043VE Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!