Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Businesscoach Bart van den Belt spreekt voor zelfstandig ondernemers uit Zwolle

10 november 2021 09:00 - 12:00

€10

Open Coffee Zwolle heeft voor haar bijeenkomst van woensdag 10 november een zeer boeiende spreker uitgenodigd. Businesscoach Bart van den Belt zal de bezoekers van Open Coffee Zwolle toespreken bij CO (voorheen  Creatieve Coöperatie) aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle.

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijke Succes Academie en heeft al veel zelfstandig ondernemers opgeleid en begeleid op het gebied van persoonlijk en zakelijk leiderschap. ‘Bart staat erom bekend dat hij met zijn kennis en zijn aanstekelijk enthousiasme ondernemers weet te inspireren en we zijn heel blij dat we hem als bijzondere spreker kunnen aankondigen’, zo laat één van de organisatoren van het team Open Coffee Zwolle weten. ‘Hij zal onder andere het onderwerp ‘Hoe kom ik aan klanten’ aanstippen.’

Verder licht hij toe: ‘Open Coffee Zwolle is een interessante en laagdrempelige open netwerkplek voor ondernemers en zelfstandig professionals. Elke tweede woensdagmorgen van de maand om 9.00 uur houden we onze netwerkbijeenkomst op wisselende locaties in Zwolle. Via onze website kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief (www.opencoffeezwolle.nl/lid-worden). Daarin zie je iedere maand op welke locatie we die maand te gast zijn en wat het thema die ochtend is. Het eerste deel van het programma bestaat uit een georganiseerd gedeelte. Dat kan bijvoorbeeld een korte workshop of een presentatie zijn. Na afloop van het programma is er ruimte om vrij te netwerken.’

Open Coffee Zwolle wil deze ochtend graag toegankelijk maken voor een grote groep geïnteresseerde ondernemers, ook voor mensen die de nieuwsbrief niet ontvangen.

Voor deze bijeenkomst is het noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt en wordt een entree van € 10,- per persoon gevraagd. Aanmelden kan via de website van OCZ: www.opencoffeezwolle.nl.

De inloop is woensdag 10 november vanaf 08:30 uur bij CO aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle, waar Bart van den Belt om 09:00 uur zijn presentatie zal starten.

Gegevens

Datum:
10 november 2021
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Site:
https://opencoffeezwolle.nl/

Locatie

Co Zwolle
Esdoornstraat 3
Zwolle, Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!