Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurtbijeenkomst Tiny Forest Breecamp

24 april 2018 17:30 - 20:00

Buurtbewoners van Stadshagen gaan met elkaar het gesprek aan over het Tiny Forest. Op dinsdag 24 april van 17.30 uur – 20.00 uur vindt The Forest meeting 2018 plaats naast Tiny Forest Breecamp. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens deze avond hun ideeën te delen.

The Forest meeting 2018 brengt buurtbewoners en organisaties in Stadshagen samen. Tijdens het programma wordt een stappenplan gemaakt om het komende jaar van Tiny Forest Breecamp een fijne, veel bezochte en goed onderhouden plek te maken.

Tosti van het vuur
Vanaf 17.30 branden er kampvuurtjes en kunnen buurtbewoners met elkaar genieten van op het vuur bereide soep en tosti’s. De bijeenkomst vindt bij mooi weer plaats buiten De Paperclip (Oude Wetering 82), naast het Tiny Forest. Is het minder mooi weer, dan vindt het plaats in De Paperclip.

Aanmelden
The Forest meeting wordt georganiseerd door buurtbewoners, IVN Overijssel en studenten van Windesheim. Groene kinderopvang ’t Werkel verzorgt de catering. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar tinyforestzwolle@gmail.com. Volg onze sociale media-accounts om op de hoogte te blijven. Twitter: @tiny_zwolle, Facebook: @Tinyforestzwolle, Instagram: @tiny_forest_zwolle.

Tiny Forest
Het Tiny Forest is een initiatief van IVN Natuureducatie. Met Tiny Forests brengt IVN Natuureducatie de natuur naar de stad. Buurtbewoners kunnen de natuur van dichtbij beleven en elkaar ontmoeten in het groen.

Gegevens

Datum:
24 april 2018
Tijd:
17:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

IVN Natuureducatie

Locatie

De Paperclip
Oude Wetering 78
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!