Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Draagdoekconsulent op bezoek in Borstvoedingscafé Zwolle

25 januari 2018 10:00 - 11:30

Op donderdag 25 januari a.s. komt Maaike van Keeken-Poot, draagdoekconsulent, langs bij het Borstvoedingscafé in Stadshagen om te vertellen over het ergonomisch dragen van kinderen door middel van draagdoeken en dragers.

Maaike van Keeken is van 10.00 tot 11.30 uur in het Borstvoedingscafé aanwezig om te vertellen over o.a. het dragen van kinderen middels draagdoeken. Ook laat ze verschillende draagdoeken en manieren van dragen zien. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens deze gratis bijeenkomst. Wilt u meer informatie neem dan contact op met a.vankeulen@icare.nl.

Borstvoedingscafé Zwolle
Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur kunnen (aanstaande) ouders in het Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, Zwolle terecht voor advies en tips over borstvoeding. Iedereen met jonge kinderen is welkom omdat het ook een ontmoetingsplek is voor ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Tijdens het Borstvoedingscafé is altijd een lactatiekundige van Icare of een contactpersoon van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) aanwezig. De komende tijd gaat het Borstvoedingscafé meer gastsprekers uitnodigen.

Gegevens

Datum:
25 januari 2018
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Cultuurhuis Stadshagen
Werkerlaan 1
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!