Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst Repair Café Stadshagen

13 juni 2014 14:00 - 15:00

In Stadshagen is het initiatief genomen om een Repair Café te starten. Kapotte spullen een nieuw leven geven. Kennis om materialen te repareren is steeds minder algemeen beschikbaar. Toch zijn er inwoners die dat uitstekend kunnen en hun ervaring graag willen delen met anderen. 

Kun je elektronische materialen of een fiets repareren, houtbewerken, of weet je wat je moet doen met een losse stekker, of weet je hoe een wollentrui er weer pico bello uit kan komen te zien, dan zijn de initiatiefnemers op zoek naar jou! Ook andere specifieke vaardigheden zijn van harte welkom. Op een dagdeel in de maand help je dan mee om spulletjes te repareren. De plek is al bekend: het restaurant van Werkeren aan de Werkerlaan.

Naast de reparateurs zoeken we ook inwoners die een willen coördineren, contact willen onderhouden met andere organisaties en sponsors, en iemand die de externe communicatie wil doen. Het is goed om te weten dat er al veel kennis en ervaring in het land is. Repair Café is een landelijk concept.

Meer informatie
Vrijwilligers die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Louis Zandbergen 038-4201083 of 06-40701046. Op vrijdagmiddag 13 juni om 14.00 uur wordt een korte informatiebijenkomst georganiseerd in het dienstencentrum Werkeren van de Stichting IJsselheem. Opgave per telefoon of mail is gewenst (louiszandbergen@gmail.com).

Gegevens

Datum:
13 juni 2014
Tijd:
14:00 - 15:00
Evenement Tags:

Organisator

Louis Zandbergen
Telefoon
038-4201083
E-mail
louiszandbergen@gmail.com

Locatie

Dienstencentrum Werkeren
Werkerlaan 50
Zwolle, 8043 LK
+ Google Maps
Telefoon
038 425 95 09

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!