Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomt vliegroutes rond Stadshagen

11 juli 2017 19:45 - 21:30

Vliegveld Lelystad Airport gaat fors uitbreiden. De effecten van de uitbreidingsplannen roepen vragen op bij bewoners in Stadshagen. De informatieverstrekking is beperkt en daarom heeft wijkstichting Stadshagen Totaal en bewonerscommissie BreeCamp het Actiecomite HoogOverijssel en het ministerie van Infrastructuur en Milieu uitgenodigd een toelichting te geven.

Actiecomite HoogOverijssel zal op de informatieavond op dinsdagavond 11 juli haar visie op de plannen en effecten op de leefbaarheid in de regio komen toelichten. Wim Liesker (luchtvaartkenner) is een van de sprekers en zal een toelichting geven op o.a. de aanvliegroutes, de hoogte waarop gevlogen zal worden en het aantal vliegbewegingen.

Het ministerie heeft aangegeven mogelijk later dit jaar ook een informatiesessie te houden om de plannen te verduidelijken. Wanneer daarvan een datum bekend en locatie bekend is, zal dit door ons bekend worden gemaakt.

U bent welkom op dinsdag 11 juli om 19:45 uur in De Paperclip aan de Oude Wetering 78. De bijeenkomst zal tot ongeveer 21:30 uur duren.

Gegevens

Datum:
11 juli 2017
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Paperclip
Oude Wetering 78
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!