Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inloopbijeenkomst verkeersmaatregelen Stadshagen

20 juni 2013 18:00 - 20:00

Hoe wordt de veiligheid van en de bereikbaarheid in Stadshagen voor verkeersdeelnemers verbeterd? Inwoners van de Zwolse wijk zijn van harte uitgenodigd zich te laten informeren over de meest actuele stand van zaken. Dat kan tijdens een inloopbijeenkomst op donderdag 20 juni, van 18.00-20.00 uur in het Informatiecentrum Stadshagen (Belvédèrelaan 1).

Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen wijkbewoners met hun vragen terecht bij deskundigen van de gemeente om tekst en uitleg te krijgen over de verkeersontwikkelingen in Stadshagen. Belangrijke ontwikkeling is de aanpak van de kruising Twistvlietpad-Belvédèrelaan. De gemeente vergroot hier de overzichtelijkheid en (daarmee) de verkeersveiligheid. Met name fietsers profiteren hiervan. Andere acties uit het verbeterplan dat de gemeente heeft gemaakt voor een veiliger en beter bereikbaar Stadshagen zijn onder meer de aanpak van de rotondes en bewegwijzering in de wijk.

Over de toekomstige ontsluiting van (delen van) Stadshagen wordt momenteel ook al nagedacht. Het maatregelenpakket is een uitwerking van eerder onderzoek, in samenspraak met de wijkbewoners, naar de mogelijkheden om de bereikbaarheid van Stadshagen te verbeteren. Veiligheid was daarbij één van de aandachtspunten. Al eerder heeft de gemeente maatregelen genomen om de ontsluiting van Stadshagen te verbeteren, met name op de Werkerlaan, de Hasselterweg en de Havezathenallee.

Gegevens

Datum:
20 juni 2013
Tijd:
18:00 - 20:00

Locatie

Informatiecentrum Stadshagen
Belvédèrelaan 1
Zwolle, Netherlands

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!