Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratieavond ‘De makkelijke moestuin’

7 februari 2013 20:00 - 22:00

Gratis

Op donderdag 7 februari  organiseert Cultuurhuis Stadshagen een inspiratieavond over ‘de makkelijke moestuin’. Bezoekers worden geïnformeerd over de mogelijkheden om zelf groente te verbouwen en over andere vormen van kleine tuinen. Deze inspiratieavond is de aftrap van de themamaand ‘Back to basics’ in Cultuurhuis Stadshagen.

Katherine Hone inspireert aan de hand van voorbeelden voor het bouwen en inrichten van een pallettuin en een m2 tuin. Ook maken de deelnemers kennis met een kleine tuin voor binnen en wordt er algemene informatie gegeven over het belang van lokale economie en het nut van groen in de leefomgeving.

Katherine Hone is tuinontwerpster en aangesloten bij Transition Town Zwolle. Transition Towns is een netwerk van groepen burgers in steden, dorpen of buurten, die duurzaam en sociaal willen leven.

De inspiratieavond vindt plaats in Cultuurhuis Stadshagen op 7 februari van 20.00 uur tot 22.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden kan tot uiterlijk 3 februari bij de beheerder van het Cultuurhuis of op  038 8 515 760.

Gegevens

Datum:
7 februari 2013
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!