Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intocht Sinterklaas Stadshagen

21 november 2015 12:15 - 15:00

Gratis

Alle kinderen opgelet, op zaterdag 21 november komt Sinterklaas weer naar onze wijk Stadshagen. De Sint en zijn Pieten komen dit jaar om 12.15 uur aan bij Boer Pelleboer aan de voet van de Mastenbroekerbrug. Daar kunnen alle kinderen van Stadshagen na een jaar wachten de Sint en zijn Pieten weer feestelijk begroeten. Na de aankomst gaan de Sint en zijn Pieten in optocht door de wijk naar het winkelcentrum Stadshagen.

Aankomst en optocht
Om 12.15 uur komt Sinterklaas aan bij Boer Pelleboer, met de boot, of misschien wel op de tractor. Dat houdt Sinterklaas nog even als een verrassing. De vrolijke optocht loopt onder begeleiding van de pietenband Limburg Stirum en gaat via de nieuwe Stadshoeve door de wijk naar het winkelcentrum van Stadshagen. Daar wacht hem een warm welkom van alle aanwezige kinderen waarna hij en zijn trouwe vrienden naar het Cultuurhuis gaat voor een Meet & Greet met kinderen van 4 tot 8 jaar.

Gegevens

Datum:
21 november 2015
Tijd:
12:15 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!