Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intocht Sinterklaas Stadshagen

19 november 2016 12:00 - 15:00

Gratis

Sinterklaas heeft een bericht naar de kinderen van Stadshagen gestuurd: “Lieve kinderen in Stadshagen, dit jaar kom ik natuurlijk weer bij jullie langs. En wel op zaterdag 19 november. Samen met mijn pieten kom ik met mijn boot om 12.15 uur aan in de nieuwe haventje in Frankhuis vlakbij de Twistvlietbrug. Daarna gaan we in optocht naar het Winkelcentrum Stadshagen. Ik hoop dat jullie allemaal komen!”

Nieuwe route
Dit jaar komt Sinterklaas aan op een nieuwe plek aan in de wijk; het nieuwe haventje in wijkdeel Frankhuis. Daarna zal hij in optocht door de wijk met de gezellige muziek van de Van Limburg Stirum Pietenband. Ook de route is dit jaar nieuw.

Vanuit Frankhuis zal Sinterklaas via de Oranjeriestraat, Bastionstraat, Frankhuizerallee, Akkerbergstraat, Akkerbergplein, Raatakkerstraat, Tiendschuurstraat, Wagenschuurstraat, Boswalstraat, Frankhuizerallee, Binnendijkstraat, Landseindestraat, Winterdijkstraat, Vuurtorenstraat, Belvédèrelaan naar het winkelcentrum gaan. Om 14.00 uur komt Sinterklaas aan in het winkelcentrum van Stadshagen en om 15.00 uur is er een meet & greet in het Cultuurhuis voor de kinderen van 0 tot 8 jaar.

route-sinterklaas

Gegevens

Datum:
19 november 2016
Tijd:
12:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!