Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KavelCafé: Gemeente stelt nieuwe kavels beschikbaar in Frankhuis

10 december 2014 19:00 - 21:00

Voor iedereen die wel eens nadenkt over het zelf bouwen van een  huis organiseert de Gemeente Zwolle op woensdag 10 december voor het eerst een ‘KavelCafé’, bedoeld voor vrije kavels in Frankhuis.  De gemeente is vooral benieuwd naar wensen en ideeën van belangstellenden voor de inrichting van vrije kavels op deze plek. De kavels worden in het voorjaar van 2015 aangeboden.

Op de locatie ‘De Oranjerie’ heeft de gemeente diverse (dijk)kavels beschikbaar. De kavels liggen in Frankhuis aan de Hasselterdijk en de Oranjeriestraat. Tijdens het KavelCafé kunnen belangstellenden wensen en ideeën inbrengen voor de inrichting van de kavels, zodat de gemeente daar waar mogelijk bij het opstellen van de bebouwingsrichtlijnen rekening mee kan houden.

Het KavelCafé  is nieuw in Zwolle. “Het is dé gelegenheid om geheel vrijblijvend en laagdrempelig  informatie en inspiratie op te doen,” vertelt Robert Vink, woordvoerder van de Gemeente Zwolle. “In het KavelCafé ontmoet u andere belangstellenden die over dezelfde vragen nadenken, die wellicht goede tips hebben en die misschien wel in hetzelfde project komen wonen.”

Het KavelCafé wordt georganiseerd op woensdag 10 december van 19.00 tot 21.00 uur in het Strandhuis aan de Milligerplas in Stadshagen.

Gegevens

Datum:
10 december 2014
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Strandhuis aan de Milligerplas
Milligerlaan
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!