Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderbeurs voor (aanstaande) ouder en kind

31 oktober 2015 10:00 - 14:00

Op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur is er op de kinderbeurs bij Partou in het Cultuurhuis Stadshagen van alles te beleven! Met kraampjes van verschillende aanbieders, verrassende workshops van Partou en genoeg vermaak voor kinderen, is het een gezellige uitje voor het hele gezin en aanstaande ouders.

Op de kinderbeurs vind je bedrijven en winkels uit de omgeving van Zwolle, zo zijn er stands met kinderkleding, fotografie en informatie over kinderfysio en zwangerschapsgym. Alles gericht op de (aanstaande) ouder en kind.

Gratis workshops
Elke 20 minuten wordt er gestart met een gratis workshop voor ouder en kind, waaronder een workshop Muziekmaatjes en Basic Spelen. De workshops worden begeleid door de pedagogisch medewerkers van Partou.

Marijke van Diepen, vestigingsmanager bij Partou en mede- organisator van de kinderbeurs, kijkt ontzettend uit naar deze gezellige dag. “Samen met bedrijven en winkels uit de omgeving belooft het een gezellige en lokale kinderbeurs te worden voor inwoners van en rondom Stadshagen”, aldus Marijke.

Ouders en kinderen kunnen op deze dag ook kennis maken met het kinderdagverblijf van Partou en de pedagogisch medewerkers. Iedereen is welkom.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2015
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Partou Kinderopvang – Werkerlaan, Zwolle
Telefoon
038 420 30 85
E-mail
werkerlaan@partou.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurhuis
Werkerlaan 1
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!