Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kletscafé voor alleenstaande ouders

19 november 10:00 - 11:00

Ben jij alleenstaande ouder en zou je graag eens een momentje voor jezelf plannen? Heb je behoefte aan gelijkgestemden om eens mee te kletsen en te sparren? Kom dan naar ons Kletscafé, speciaal voor alleenstaande ouders. Stichting Hof van Welbevinden organiseert in samenwerking met Stichting de Stadshoeve dit Kletscafé voor de eerste keer op zondagochtend 19 november op Park de Stadshoeve. Vanaf 10 uur zullen de deuren van Bistro de Stadshoeve opengaan en stellen we de ruimte achter de bistro, de Broedkamer, beschikbaar om samen te komen en om elkaar te ontmoeten. Gedurende een uur, wellicht wat langer, kun je vrijblijvend aansluiten en bieden we het eerste kopje koffie of thee gratis aan.

Natuurlijk begrijpen we dat er wellicht ook kinderen zijn om rekening mee te houden. Daarom zullen voor de kinderen in een aparte ruimte wat activiteiten en spellen klaarzetten en kunnen zij onder begeleiding van vrijwilligers van De Stadshoeve zich tijdens het Kletscafé-uurtje vermaken.

Weet je al zeker dat je wilt komen, laat dat ons dan vooral weten door een mail te sturen naar info@hofvanwelbevinden.nl; dat geeft ons wat inzicht in de animo voor het Kletscafé. Ook zonder aanmelding vooraf blijf je van harte welkom. We zien jou graag op 19 november!

Gegevens

Datum:
19 november
Tijd:
10:00 - 11:00
Site:
www.parkdestadshoeve.nl/agenda

Locatie

Park de Stadshoeve
Arendshorstlaan 23
Zwolle, 8043VE Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!