Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom ook glimlachen!

15 januari 2014

Het kost niets, je doet niet alleen anderen maar ook jezelf een groot plezier en je hebt het altijd bij je… Je glimlach. Hoe eenvoudig kan het zijn? In deze donkere winterdagen met toch wel koud en somber weer, is een glimlach een welkome afwisseling.

1400017_Glimlachdag poster_01Tijdens Christmas Village in het winkelcentrum van Stadshagen konden bezoekers een wens invullen voor zichzelf of voor een ander. Tineke Bakker-van Ingen leverde een wel heel originele wens in: een dag afspreken waarop we naar elkaar lachen. Woensdag 15 januari wordt geprobeerd die wens in vervulling te laten gaan.

Een glimlach raakt je hart
Tineke: “Mijn wens is niet maar zo een wens, het is een wens uit mijn hart. Ooit heb ik eens gelezen: een glimlach is de kortste afstand tussen twee mensen. En dat voel ik ook zo. Als ik waar dan ook ben en onbekende mensen tegenkom en krijg een glimlach, dan licht mijn hart een beetje op. Dan weten we (ik en degene die ik ontmoet) dat we elkaar zien, dat we even oog voor elkaar hebben. Dat we elkaar iets vriendelijks toewensen, al is het zonder gedachten of woorden. Soms doe je iets wat minder goed uitpakt, je stoot bijvoorbeeld iemand per ongeluk hard aan. Als die persoon dan reageert met een glimlach maakt dat een lastige situatie zoveel gemakkelijker. Dat raakt je hart. En een glimlach maakt mooi, elk gezicht waar een glimlach op te voorschijn komt begint meer te stralen. En die energie die geven we dan aan elkaar door.”

Eigenlijk zou het elke dag glimlachdag moeten zijn! En wij vertrouwen erop dat als je in de gezellige wijk Stadshagen een glimlach geeft, je er zeker een terug krijgt! Zeker op 15 januari a.s.! Begin dus maar vast met het trainen van je lachspieren, woensdag 15 januari wordt in Stadshagen een dag met een lach!

Gegevens

Datum:
15 januari 2014
Evenement Tags:
, ,