Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom op foodcamp bij de Caring Farmer

21 augustus 2021 14:30 - 17:00

Op bezoek bij Boer Jeannine in Zwolle aan de Luttekeweg 1, net over de Mastenbroekerbrug.

Sinds een paar jaar is de Fruittuin van Nien onderdeel van de Zwolse stadlanderijen. De mens weer in verbinding brengen met de natuur is haar missie. Samen met de andere ondernemers verkopen ze samen hun producten in de lokale boerderijwinkel naast de boomgaard. Kom je op bezoek 21 Augustus?

Caring Farmers zijn bijna 250 boeren die niet afwachten, maar op reis gaan. Op weg naar een natuurinclusieve kringlooplandbouw, waar de biodiversiteit ieder jaar toeneemt, alle dieren buiten lopen en waar boeren goed contact hebben met hun klanten.

Caring Farmers en Lekker Boer nodigen u uit voor een Foodcamp. Foodcamps zijn een leuk en leerzaam middagje uit voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven tijdens een bootcamp, letterlijk in beweging komen voor hun eten. Vervolgens gaan we samen op avontuur. Samen met de boer oogst je je eten bij elkaar dat je vervolgens ter plekke met een echte chefkok bereidt. En terwijl de kinderen kijken wie de meeste beestjes kan ontdekken, beantwoordt de boer al jullie vragen: waarom is de bodem zo belangrijk? Waarom is hij op deze manier gaan boeren?

Gegevens

Datum:
21 augustus 2021
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
ww.caringfarmers.nl/foodcamps2021 

Locatie

Luttekeweg 1, 8031 LG Zwolle.
Luttekeweg 1
Zwolle, Netherlands
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!