Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2014

26 april 2014

Stadshagen bruist op Koningsdag. Op zaterdag 26 april zijn er tal van activiteiten georganiseerd door de werkgroep Kinderactiviteiten Stadshagen. Deze activiteiten vinden plaats in het Cultuurhuis, restaurant Werkerwaard en natuurlijk het Twistvlietpark. De belangrijkste weetjes hebben we even op een rijtje gezet.

9.30 Versierde fietsenoptocht
Vertrek bij het Mannagras. Opstellen en keuren van de fietsen is vanaf 9.15 uur. Wie heeft de mooist versierd fiets? Het thema is dit jaar vakantie.

10.00 Kleedjesmarkt
Het succes van Koninginnedag , de kleedjesmarkt, is ook dit jaar weer in het programma opgenomen. Het is een vrijmarkt. We laten het aan de deelnemers over, waar ze met hun kleedje willen gaan zitten. Vriendelijk verzoek zorg wel dat (nood)uitgangen vrij blijven én neem onverkochte artikelen weer terug naar huis. De winkels en parkeergarage zijn open dit jaar zodat er geen parkeerproblemen ontstaan.

  • Het betreft een vrijmarkt voor kinderen, geen commerciële verkoop;
  • Opgeven is niet nodig. Kleedje neerleggen en gaan zitten;
  • Zorg voor voldoende loopruimte langs en tussen de kleedjes;
  • Laat geen rommel achter. Onverkochte spullen én afval gaan weer terug naar huis.

13.00 -14.30 spelletjes 10-kamp in Werkerwaard (naast het gezondheidscentrum)
Herinnert u zich deze nog? Zak lopen, Pannenkoeken, grabbelton, blikgooien en nog veel meer. Dit gevoel proberen we weer terug te halen in restaurant Werkerwaard. Een spelletjes 10-kamp voor kinderen van de basisschool. Leuk voor de kinderen en voor de ouderen. Zo wordt koningsdag, een dag voor iedereen.

Twistvlietpark 10.00 – 16.00
Hier kan iedereen zich prima vermaken. Vanaf 10.00 staat de koffie klaar. Ondertussen bouwen we nog het podium op in verband met lekkere muziek gedurende de dag. Tevens kun je meedoen met Dans&Creatief.

En…..ook hebben we als sponsor DJAMBO KIDSPLAY. Wat er precies te doen is, is nog een verrassing. Maar het wordt zeker leuk!!! Aangezien Djambo Kidsplay precies weet wat kinderen en ouders leuk vinden.

Vrijwilligers
We leggen dit jaar het accent op verbinden. Dus wil je ons helpen regel een clubje vrienden/bekenden en doe mee. Met de inzet van vrijwilligers verbinden we bewoners en kunnen de dag nog leuker maken. Je kunt helpen bij de volgende activiteiten:

  • Opbouwploeg (podium en bar) van 8.00 – 10.00 uur
  • Barbezetting van 10.00 – 16.00 uur
  • Spelletjescircuit van 13.00 – 15.00 uur
  • Afbouwploeg van 16.00 – 18.00 uur

Wil jij ons helpen, meld je dan aan als vrijwilliger via:
Facebook: www.facebook.com/werkgroepkinderactiviteiten
E-mail: kinderactiviteitenst@gmail.com

Locatie

Twistvlietpark
Twistvlietpark
Zwolle, Netherlands
+ Google Maps

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!