Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke opschoondag

24 maart 2018 08:00 - 17:00

Op zaterdag 24 maart vindt de Landelijke Opschoondag weer plaats. Op deze dag organiseren mensen door het hele land, en ook hier in de gemeente, diverse opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Mee doen is eenvoudig en leuk. Kom ook in actie voor een schone buurt. De Landelijke Opschoondag is een initiatief van Nederland Schoon dat in de ROVA-gemeenten wordt gefaciliteerd vanuit het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon. Deze dag heeft als doel om de mensen in jouw buurt, straat of van jouw vereniging enthousiast te maken om samen te zorgen voor een schone leefomgeving.

Iedereen kan mee doen!
Iedereen vindt een schone straat belangrijk. En iedereen kan zijn steentje bijdragen om zwerfvuil aan te pakken. Doe samen met buren, familie, vrienden of (sport) vereniging mee aan de Landelijke Opschoondag. Samen vegen en opruimen is gezelliger. En waar het schoon is blijft het schoon.

Gewoon doen!
Opruimacties in het ROVA-werkgebied kunnen aangemeld worden via www.mooi-schoon.nl/landelijke-opschoondag. Deelnemers worden gefaciliteerd met hulpmiddelen zoals afvalgrijpers, ringen, vuilniszakken, handschoenen en veiligheidshesjes.

Gegevens

Datum:
24 maart 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

ROVA

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!