Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Make-up Workshop

16 december 10:00 - 13:00

€50,

Wil jij tijdens de kerstdagen jezelf ook mooi opmaken, dan hebben wij nu een leuke workshop voor jou! Tijdens deze workshop leer ik je hoe je een mooie make-up aanbrengt en je ontvangt tips en adviezen over de producten die je het best kunt gebruiken, en natuurlijk waarvoor én hoe je ze gebruikt.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop? Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, toto voor en na (als je dit leuk vindt), uitleg over het verzorgen en reinigen van de huid, basis van de make-up; camoufleren, foundation, fixeren, contouren, blusher en opmaken van de ogen, wenkbrauwen en lippen.

Je kunt je aanmelden via info@parkdestadshoeve.nl. De kosten voor de workshop zijn €50,-. Wanneer jij je aanmeld ontvang je een link voor betaling. Na betaling is je plek gereserveerd. Bij minimaal 6 deelnemers gaat de workshop door! We starten om 10.00 uur en de workshop duurt tot ongeveer 13.00 uur.

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€50,
Site:
www.parkdestadshoeve.nl/agenda

Locatie

Park de Stadshoeve
Arendshorstlaan 23
Zwolle, 8043VE Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!