Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mannendag in Winkelcentrum Stadshagen

23 september 2017 10:00 - 17:00

Op zaterdag 23 september wordt er in het Winkelcentrum van Stadshagen een echte mannendag georganiseerd. In plaats van de talloze activiteiten die al voor vrouwen, hebben Leandra van Shoeby en Linda van Team Kappers het initiatief genomen voor een Mannendag. 

Op deze dag kunnen de mannen de hele dag gratis geknipt worden. Door het hele winkelcentrum hangen breinbrekers, er staat een pokertafel en er wordt een modeshow georganiseerd speciaal voor de man.

Waar?
Het event vind plaats rondom het gehele Winkelcentrum van Stadshagen: aan de Wade, Belvédèrelaan, Werkerlaan en de Overtoom.

Wanneer?
Op 23 september, 10.00 uur tot 17.00 uur.

Waarom een mannendag?
Leandra van Shoeby en Linda van Team Kappers waren het er samen over eens dat de mannen eigenlijk achterblijven. Overal worden Lady’s nights georganiseerd, maar de mannen worden vaak over geslagen. Daar wilden we wat aan doen. Na een kleine brainstormsessie kwam een mannenavond naar voren. Maar door het enthousiasme werd het steeds groter. Daarom hebben wij besloten om er een hele dag van te maken. Samen met bijna alle winkeliers in het winkelcentrum stadshagen wordt deze dag nu gehouden!

Gegevens

Datum:
23 september 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!