Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midwinternachtwandeling naar Stadshagen

30 december 2022 19:00 - 22:00

De Open Kring van PKN Zwolle houdt vrijdag 30 december een Midwinternachtwandeling. De start is om 19.00 uur op het station in Kampen (voor wie wil opstappen om 18:51 uur op station Zwolle Stadshagen). Samen lopen de deelnemers langs de dijk van Kampen via Wilsum naar Zwolle.

 

Onderweg is er veel moois te beleven: een mooi verhaal, een stiltewandeling, muziek, de natuur, de lichtjes in het donker en je mede wandelaars. Er is een blazersensemble en er doen midwinterhoornblazers mee. Onderweg staan wordt even stilgestaan bij de Mariakapel en er is warme chocolademelk en Glühwein.

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd in de onkosten. Het resterende bedrag wordt geschonken aan de Kerstactie van Kinderen in de Knel voor de kinderen in de Griekse vluchtelingenkampen. Iedereen is welkom, neem gerust mede wandelaars mee. In verband met de inkoop graag even opgeven wie en met hoeveel mensen er mee wordt gewandeld, via zondagsbrief@openkring.nl ovv ‘wandeling’.

Het is donker, koud en een wandeling van ongeveer 13 kilometer. Met tussenstops duurt de wandeling zo’n drie uur. Denk dus aan de veiligheid met hesjes en lampjes, warme kleding en goede schoenen.

Gegevens

Datum:
30 december 2022
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Station Kampen
Stationsplein 1
Kampen, Netherlands
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!