Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Night Skate door Stadshagen

17 september 2021 19:30 - 23:59

Op vrijdag 17 september vindt alweer de laatste editie van de Night Skate Zwolle dit jaar plaats. Ga jij nog één keertje mee rollen door Zwolle? Kijkend naar de weersvoorspelling, zal het een lekker temperatuurtje worden om te skaten! Tijdens de skate zal het wel snel schemerig en donker worden. De perfecte combinatie om zo echt het gevoel van een Night Skate te krijgen. Een deel van de Night Skate zal gaan door Stadshagen.

VOOR WIE?

De Night Skate is geschikt voor iedereen: van kids vanaf 12 jaar tot en met senioren. Om 19.30 uur zal een groot rijdend peloton vanaf Park de Wezenlanden vertrekken. Onder begeleiding van verkeersregelaars en met gezellige muziek skate je naar Stadshagen om daar langs de mooiste plekjes te crossen.

DRAAG LICHT TIJDENS DEZE AVOND

Zeer wenselijk tijdens deze avond, is het dragen van lichtjes. Niet alleen voor de veiligheid maar ook omdat het met veel licht een échte Night Skate zal worden.

Dus haal wel alle verlichting uit de kast of schuur en zorg dat je verlicht in Park de Wezenlanden aankomt. Zo maken we er met z’n allen een lichtjesparade van skaters door Zwolle van.

En voor degene die tijdens deze avond het tofst verlicht is, valt natuurlijk iets te winnen.

WAAR?
Night Skate Zwolle vindt plaats op vrijdag 17 september 2021. De start is om 19.30 uur vanaf Park de Wezenlanden. Wegens de coronamaatregelen is inschrijven verplicht. Dit kan via de website: www.nightskatezwolle.nl/inschrijven

Wil jij meedoen maar heb je geen skates? Geen probleem. Fietsenwinkel Lindenholz is aanwezig op locatie en stelt skates en helmen beschikbaar.
Veiligheid staat voorop, dus een helm is verplicht tijdens de Night Skate.

 

 

Gegevens

Datum:
17 september 2021
Tijd:
19:30 - 23:59
Evenement Categorie:

Locatie

Park de Wezenlanden
Zwolle, Netherlands + Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!