Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nostalgische dag in Het Anker

27 februari 2016 10:00 - 28 februari 2016 00:00

Onder het motto ‘Laat uw oude films niet verloren gaan’ verzorgt Historing Zwolle komende zaterdag een nostalgische dag in Ontmoetingscentrum Het Anker in Westenholte, vlak naast Stadshagen. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zijn doorlopend demonstraties van het digitaliseren van oud beeldmateriaal.

Breng uw eigen beeldmaterieel mee
Oud beeldmateriaal ligt vaak in een doos op zolder en kan niet zomaar meer afgespeeld worden. Zaterdag is er de mogelijkheid om oude banden mee te brengen en te laten digitaliseren. Zoals smalfilms (super I of normaal 8) die beeld voor beeld gescand en gedigitaliseerd worden. Ook bestaat de mogelijkheid te kijken of uw oude videobanden kwalitatief nog goed genoeg zijn om afgespeeld en gedigitaliseerd te worden. Daartoe staan er een drietal videorecorders opgesteld van de types VHS, Betamax en V-2000.

Nostalgische party
Zaterdagavond wordt u – eveneens in Het Anker – in de gelegenheid gesteld nog een keertje te gaan stappen als in de jaren 60, 70 of 80. Onder de noemer ‘Jukeboxhits & videoclips’ organiseert Historing van 20.00 uur tot middernacht een gezellige nostalgische party.

Voor een zacht prijsje (de entree is slechts 5 euro p.p.) kunt u die avond heerlijk swingen, rocken, stijldansen en af en toe ook romantisch schuifelen op alle soorten muziek uit de jaren 60 t/m 80. Van rock & roll en beatmuziek tot glitterrock en disco, alles komt voorbij. Vaak voorzien van de bijbehorende videoclips, maar ook worden er prachtige oude filmbeelden van het Zwolle van toen vertoond. Ook zult u tussendoor geconfronteerd worden met typische verschijnselen uit die tijd, zoals oude reclameboodschappen en verrassende fragmenten van radio en TV. Natuurlijk geschiedt dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, waaryoor het barpersoneel van ‘het Anker’ tekent. DJ Henri Ringeling kletst het geheel aan elkaar en heet u van harte welkom!

Gegevens

Begin:
27 februari 2016 10:00
Einde:
28 februari 2016 00:00
Evenement Categorie:

Organisator

Historing Zwolle

Locatie

Wijkcentrum Het Anker, Westenholte
Voorsterweg 36
Zwolle, Netherlands
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!