Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open avond F-league spelertjes bij CSV’28

28 juni 2019 17:15 - 18:45

Vrijdag 28 juni 2019 is de laatste vrijdag van dit seizoen in de F-League (spelers tot 7 jaar). Om dit feestelijk af te sluiten is er een open avond! Alle vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn welkom en mogen deze avond meespelen! Het gaat wel om kinderen geboren tussen 2012 en 2014 (volgend jaar JO8 of F-League).

Na de zomervakantie starten we bij de F-League ook met meisjes teams! Bij genoeg animo zullen we dan meisjes teams maken. Meisjes die dat graag willen kunnen ook nog steeds in een gemengd team spelen. Alle meisjes die graag willen voetballen zijn van harte welkom op de open avond op 28 juni en na de zomervakantie om kennis te maken met CSV’28 en voetbal.

Kom dus gerust, wel zou het mooi zijn als je dit uiterlijk donderdag 27 juni aan ons laten weten via de mail (fl.csv28@gmail.com) zodat we die avond weten hoeveel kinderen er ongeveer zijn. Op de avond zelf zullen we de teams indelen (dus we spelen niet met de gebruikelijke tenues) en we proberen er voor te zorgen dat vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in hetzelfde team zitten die avond.

De inloop is vanaf 17.15 uur en vanaf 17.45 uur zullen we starten met de wedstrijden! Om 18.45 is het programma afgelopen.

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
17:15 - 18:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Voetbalvereniging CSV’ 28
Sportlaan 4
Zwolle,
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!