Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Houtenergiecentrale Breecamp-Oost

24 april 2013 16:00 - 18:00

Woensdag 24 april wordt de Houtenergiecentrale Breecamp-Oost geopend. Naast het officiële programma, dat om15.00 uur van start gaat, is er vanaf 16.00 uur een leuk programma voor kinderen, bewoners en ander geïnteresseerden in de wijk en duurzame energie.

De kinderen kunnen allerlei activiteiten doen op het veld van CSV, met de PEC Zwolle voetballers. Er is een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken. Ook staat er een container met duurzame activiteiten waar de verschillende manieren van duurzame energie echt kunnen worden ervaren. De bewoners en genodigden kunnen vragen stellen en bijpraten met de verschillende partners die verantwoordelijk zijn voor de bouw van de wijk. Naast poffertjes zijn er hapjes en drankjes beschikbaar. De ballonnenwedstrijd is om 16.00 uur tijdens de opening door Kees Jansma, voorzitter van het Jeugdsportfonds. De ballonnen kunnen vanaf 15.40 uur worden opgehaald bij voetbalvereniging CSV’28.

PROGRAMMA

16.00 uur Officiële ingebruikstelling

  • Door Kees Jansma namens het Jeugdsportfonds* en kinderen uit de wijk.
  • Start ballonnenwedstrijd met mooie prijzen. De ballonnen kunnen vanaf 15.40 uur worden opgehaald bij voetbalvereniging CSV’28.

* Het Jeugdsportfonds biedt kinderen uit gezinnen waar fi nanciële middelen ontbreken,
de kans om lid te worden van een sportvereniging. Sporten is gezond én geeft nieuwe energie.
Aansluitend

Aansluitend – tot 18.00 uur

  • Bewoners van de wijk krijgen rondleiding in de centrale; Kinderprogramma met poffertjes, hapje, drankje en luchtkussen.
  • Informatiemarkt van de partners bij voetbalvereniging CSV’28, genodigden en inwoners van de wijk kunnen vragen stellen. Aanwezig zijn: Syntrus Achmea, AM, Allio Kinderopvang, Akwaak Zwemscholen, Nijhuis Bouw, SWZ, Roosdom Tijhuis Planontwikkeling, Gemeente Zwolle, voetbalvereniging CSV’28, Jeugdsportfonds en TopFit.

Breecamp-Oost
In de Zwolse nieuwbouwwijk Breecamp-Oost worden gefaseerd 450 woningen (koop- en huurwoningen) een school, zwembad en een voetbalvereniging aangesloten op een collectief warmtenet. In plaats van aardgas wordt voor de warmtevoorziening in de woonwijk gebruik gemaakt van een centrale warmteopwekking op regionale houtsnippers van BeGreen Energy. Een primeur in Nederland!

 

Gegevens

Datum:
24 april 2013
Tijd:
16:00 - 18:00

Locatie

Voetbalvereniging CSV’ 28
Sportlaan 4
Zwolle,

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!