Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paaseieren zoeken Stadshoeve

22 april 2019 10:30 - 13:00

€3

Op tweede Paasdag organiseren Park & Bistro de Stadshoeve voor de tweede keer het paaseieren zoeken op het park. De Stadshoeve biedt dit jaar drie zoekrondes aan: om 10:30 uur, om 11:15 uur en om 12:00 uur en tijdens elke ronde kunnen alle leeftijden t/m 12 jaar op zoek gaan naar de verstopte eieren. Er zijn separate zoekgebieden voor kinderen t/m 3 jaar, van 4 t/m 7 jaar en van 8 t/m 12 jaar.

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €2,50 en op de dag zelf voor €3. Per zoekronde zijn er een beperkt aantal kaarten te koop, dus wees er snel bij, want OP=OP. In de bistro is ook een kleurplaat beschikbaar die kinderen kunnen inkleuren en uiterlijk op maandag 22 april voor 10 uur kunnen inleveren. Voor de mooiste kleurplaat is nog een mooie prijs beschikbaar! De winnaar wordt 22 april bekend gemaakt.

Naast het paaseieren zoeken zal er ook kunnen worden geknutseld en is er de mogelijkheid om voor €1 je gezicht te laten schminken door de medewerkers van Doomijn, waarvan de opbrengst geheel naar de Stadshoeve gaat. De Stadshoeve hoopt er een gezellige ochtend van maken en veel van jullie te zien!

Gegevens

Datum:
22 april 2019
Tijd:
10:30 - 13:00
Kosten:
€3
Evenement Categorie:

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!