Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiekids Zwolle spektakelmiddag

5 juli 2017 14:00 - 17:00

Politiekids gaat na de zomervakantie weer van start met nieuwe lichtingen in de Zwolse wijken Stadshagen en Holtenbroek. Politiekids werken samen voor veilige, leefbare en gezellige buurten. Om buurten kennis te laten maken met de werkwijze, is er op woensdagmiddag 5 juli 2017 ‘Politiekids Zwolle spektakelmiddag’. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Die middag zijn er spectaculaire demonstraties van de Politie en de al eerder opgeleide Politiekids. De Politie komt met verschillende eenheden en voertuigen. Eerder opgeleide Politiekids laten ter plekke zien wat ze geleerd hebben door het nabootsen van een verkeersongeluk. Ze krijgen daarbij ondersteuning van de Brandweer en het Rode Kruis. Ook zijn er leuke activiteiten door Stichting School of Selfdefence, SportService Zwolle en Travers Welzijn Voor de jongste kinderen zijn er springkussens en is de Bakfiets van Stadshagen aanwezig. De muziek wordt verzorgd door Mobiel Vinyl en de catering door buurtbewoners uit de buurt Schoonhorst. Er is een terras waar deelnemers en familie kunnen genieten van het spektakel.

De dag wordt georganiseerd in het Twisvlietpark in Stadshagen (naast de Krullevaar). Het wordt daarom aangeraden om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen. Deze dag wordt georganiseerd door Politie Zwolle , Gemeente Zwolle, SportService Zwolle en Travers Welzijn in samenwerking met Stichting School of Selfdefence.

Politiekids Zwolle spektakelmiddag: woensdag 5 juli van 14.00 tot 17.00 uur, in het Twistvlietpark van Stadshagen .

Gegevens

Datum:
5 juli 2017
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Politie Zwolle

Locatie

Twistvlietpark
Twistvlietpark
Zwolle, Netherlands
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!