Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samen zonnepanelen aanschaffen

24 januari 2019 19:30 - 20:30

Bewoners in Stadshagen die interesse hebben om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen, zijn op 24 januari 2019 om 19:30 uur van harte welkom in het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan 175 te Zwolle. Een aantal buren is aan de slag gegaan met een burenaanbod voor zonnepanelen en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker. 

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Stadshagen. Een groep enthousiaste bewoners heeft daarom de krachten gebundeld en wil voor alle buren aan de slag met een mooi aanbod voor zonnepanelen. Zij gaan hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergelijken, samen met een onafhankelijk energieadviseur op basis van kwaliteit, service en prijs. Tijdens de bijeenkomst presenteren zij het aanbod en vertellen over de selectie.

Aanmelden
Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnepanelen kunnen buurkracht volgen op Facebook: www.facebook.com/buurkrachtzwolle of zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via spencerroozeboom@gmail.com.

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. www.buurkracht.nl

Gegevens

Datum:
24 januari 2019
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Buurkracht

Locatie

Het Zonnehuis
Nijenhuislaan 175
Zwolle,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!