Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seniorensportdag

18 mei 2017 09:30 - 14:00

Gratis

Donderdag 18 mei 2017 kunnen senioren kennis maken met verschillende sporten op Sportpark de Verbinding, locatie van CKV Sparta. Binnen en buiten sporten staan centraal. Het sportprogramma is onder professionele begeleiding en heeft voor iedereen een op maat gemaakt aanbod.

Naast lekker bewegen is er uiteraard ook genoeg mogelijkheid om een kop koffie/thee te drinken en bij te kletsen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Het programma van deze dag is geheel in samenspraak met senioren tot stand gekomen en voor iedereen toegankelijk.

Iedereen kan mee doen
De activiteiten van de seniorensportdag zijn verschillende vormen van sporten en bewegen buiten en binnen. Enkele voorbeelden van sporten buiten zijn: ‘walking voetbal, tennis en jeu de boules’. Binnen zijn er mogelijkheden voor diverse spellen en sporten, denk bijvoorbeeld aan verschillende denksporten, bridge, koersbal en kaartspelen. De activiteiten worden altijd onder leiding van een professional gegeven met een op maat gemaakt aanbod.

Ook ontmoeten is belangrijk. De sportdag begint met een kop koffie/ thee en eindigt met een gezamenlijke lunch. De sportdag is op sportpark de Verbinding, locatie van CKV Sparta, Nijenhuislaan 2 in Stadshagen. Uiteraard is het mogelijk om iemand mee te nemen om gezellig samen te komen sporten!

Regulier sportaanbod in Stadshagen
Deze sportdag geeft een kijkje in het reguliere sportaanbod voor senioren. Iedere donderdag van 10:00 – 12:00 uur is er bij CKV Sparta regulier sportaanbod. Een professionele begeleider vanuit SportService Zwolle biedt iedere week een divers en op maat gemaakt sportaanbod aan. Eén van de al deelnemende senioren, de heer Oosterling geeft aan: “ik kan wel zeggen hoe leuk het is, maar het is het beste om dat zelf uit te vinden en te ervaren.” Dat kan nu tijdens deze sportdag op donderdag 18 mei 2017 van 09:30 – 14:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Voor meer informatie of deelname kunt u contact opnemen met Arno de Swart/ Sharon de Witte van SportService Zwolle op telefoonnummer: 038-423 66 86

Foto: Hans Smit

Gegevens

Datum:
18 mei 2017
Tijd:
09:30 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Sportservice Zwolle
Telefoon
038-423 66 86
E-mail
info@sportservicezwolle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

CKV Sparta
Nijenhuislaan 2
Zwolle,
+ Google Maps