Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start WVF Kidsleague

4 september 2020 18:45 - 19:30

Vanaf begin september gaat de WVF Kidsleague weer van start. De leukste interne voetbalcompetitie van Zwolle voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar uit de regio Westenholte en Stadshagen.

De WVF Kidsleague is al jarenlang een begrip op de vrijdagavond voor jong en oud. Ook afgelopen seizoen hebben weer meer dan 120 kinderen naar hartenlust hun voetbalkunsten vertoond, waarbij spelvreugde in een ongedwongen positieve sfeer voorop staat.

De jongste jeugd van 4 t/m 6 jaar speelt 4 tegen 4, de jeugd van 7-8 jaar speelt 6 tegen 6. Per halfjaar worden er ca. 12 speelrondes ingepland op de vrijdagavond van 18.45-19.30 uur. Een keer per week wordt er getraind. Trouwe WVF sponsor “HAED” zorgt al jarenlang voor prachtige wedstrijdtenues dus alleen een paar voetbalschoenen zijn nodig om te kunnen starten.

De voorbereidingen voor de start vanaf begin september zijn momenteel al in volle gang. Aanmelden kan via www.wvf.nl/lidmaatschap. Voor meer informatie of vragen mail dan naar wvfkidsleague@gmail.com (Raymond Hoekerd & Herman Jellema).

Gegevens

Datum:
4 september 2020
Tijd:
18:45 - 19:30

Locatie

Sportpark De Weide Steen
Stinsweg 15
Zwolle, 8042 AZ Netherlands
+ Google Maps

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!