Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stiletto Run

15 oktober 2016 14:15 - 14:45

Gratis

De derde zaterdag in oktober staat al jaren grotendeels in het teken van de Stadshagenrun. De winkeliers van Stadshagen dragen dit evenement een warm hart toe en zijn tevens sponsor van dit bijzondere evenement. Na afloop van de Stadshagenrun organiseren de winkeliers zelf om 14.15u een Stiletto Run door het winkelcentrum van Stadshagen. Alle vrouwen en mannen van 16 jaar of ouder mogen meedoen, mits ze het sprintje van ongeveer 100 meter afleggen op hoge hakken.

En voor maar 100 meter inspanning zijn er leuke prijzen te winnen. De winnaar gaat naar huis met een Shoeby shoptegoed van €100,00, de tweede en derde finalisten gaan naar huis met respectievelijk €50,00 en €25,00 om te besteden bij Shoeby. Ook de best verklede deelnemer gaat met een shoptegoed van € 25,00 naar huis.

Kijk voor meer informatie en deelnamevoorwaarden op www.winkelcentrumstadshagen.nl of kijk op Facebook: facebook.com/wcstadshagen.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2016
Tijd:
14:15 - 14:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.winkelcentrumstadshagen.nl/

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!