Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stiletto Run Stadshagen

17 oktober 2015 14:30 - 16:00

Gratis

Op hoge hakken zo snel mogelijk een afstand van 150 meter afleggen. Op 17 oktober wordt niet alleen de Stadshagenrun gelopen, maar wordt er na de Stadshagenrun een ‘Stiletto Run’ georganiseerd dwars door het winkelcentrum van Stadshagen. Degene die op hoge hakken als eerste over de finishlijn komt, krijgt van Schoenmaker Stadshagen een LCD kleurentelevisie. Daarnaast wint de meest origineel geklede deelnemer een shoptegoed van 25 euro.

De route
Om 14.30 uur klinkt het startschot voor de Stiletto Run, dat georganiseerd wordt door het Winkelcentrum Stadshagen. De route is als volgt: vanaf de starthekken van de Stadshagenrun rennen de deelnemers dwars door het winkelcentrum tot Vishandel Theo Muys (hoek Wade/ Belvédèrelaan). In totaal een afstand van 150 meter. De prijzen worden aangeboden door Schoenmaker Stadshagen ter ere van de heropening van hun winkel.

Meedoen?
Wil je meedoen met de Stiletto Run? Asl je 16 jaar of ouder bent, je hebt de juiste Stiletto’s en voldoe je aan de deelnamevoorwaarden, dan kan je je opgeven via de speciale Facebookpagina van de organisatie. Hier staan ook de deelnamevoorwaarden omschreven.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2015
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!