Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaderdag in Winkelcentrum Stadshagen

17 juni 2017 10:00 - 16:00

Op zaterdag 17 juni (10.00-16.00u) kun je mooi je vader (en de rest van je familie en vrienden) of jezelf uitdagen om mee te doen aan de Urban Obstacle Run, georganiseerd door Survival Run Thor. Klimmend, springend en rennend door het winkelcentrum! Leiding hiervan is in handen van, jawel, Nederlands kampioen Survival Run Eric van den Ham. In het winkelcentrum is een klein parcours uitgezet. Alleen meedoen maakt je al tot held, dus dat levert je een unieke button op. Maar je kunt ook nog eens een leuke prijs winnen in de volgende categorieën: 7-9 jaar, 10-12 jaar, 13-16 jaar en volwassenen. Aan het einde van de middag worden de prijzen uitgereikt.

Maar dat is nog niet alles. Nadat de Zwolse scouting Hopmankippersgroep alle bouwwerken voor de Urban Obstacle Run heeft voorbereid, dagen ook zij jou en je hele gezin uit. Wat dacht je van blikwerpen, touwtrekken of spijkerbroekhangen? En als je alle drie onderdelen voltooit, wacht ook bij hen een leuke beloning.

Kom kijken, maar beter nog, doe mee!

En natuurlijk zitten de dames van Partou weer voor klaar voor de allerkleinsten in de kidstent. Hier liggen allemaal knutselwerkjes klaar voor Vaderdag. Schminken kan natuurlijk ook. Kom dus naar ons event Vaderdag op 17 juni in Winkelcentrum Stadshagen.

Na afloop worden foto’s van dit evenement op onze Facebook-pagina gepubliceerd: facebook.com/wcstadshagen

Gegevens

Datum:
17 juni 2017
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!