Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veiligheidsdag 2013

31 augustus 2013 10:00 - 16:00

Hulpdiensten en vrijwilligersorganisaties organiseren op zaterdag 31 augustus de Veiligheidsdag 2013 bij de Milligerplas. Tijdens deze dag worden bezoekers geïnformeerd over wat zij zelf kunnen doen om een crisis te voorkomen of om schade te beperken. Maar ook laten hulpdiensten en vrijwilligersorganisaties zien wat zij kunnen als zij daadwerkelijk moeten optreden.

Tijdens de Veiligheidsdag 2013 kunnen bezoekers op interactieve wijze ondervinden wat zij zelf aan zelfredzaamheid kunnen doen. Ook worden er demonstraties gegeven om bezoekers te laten zien wat de hulpdiensten en vrijwilligers doen wanneer hun hulp nodig is. Het doel van de Veiligheidsdag 2013 is onder andere om de zelfredzaamheid van inwoners en bezoekers van de regio te vergroten.

Demonstraties
Op en rond het water worden er voor jong en oud demonstraties gegeven door de verschillende deelnemende organisaties. Daarnaast zijn de deelnemende organisaties aanwezig om de bezoekers op een interactieve wijze te informeren.

Deelnemers
Politie, brandweer, geneeskundige hulpverlening, Defensie, gemeenten uit onze regio, Reddingsbrigade Hasselt en Zwolle, Het Nederlandse Rode Kruis, Rode Kruis afdeling Zwolle, EHBO vereniging afdeling Zwolle, ROVO, Nationale Reserve, Oranje Kruis, Slachtofferhulp, SIGMA en vertegenwoordigers van de wijkvereniging Stadshagen zijn tijdens de Veiligheidsdag 2013 aanwezig.

 

Gegevens

Datum:
31 augustus 2013
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Milligerplas

Magazine september 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!