Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Maak je eigen flessentuin (VOL)

27 maart 19:30 - 21:30

€42,50

Heb jij de flessentuin al gespot? Dit is een echte blikvanger voor in je interieur! Op woensdag 27 maart is er een workshop van 19.30 – 21.30 uur bij Park de Stadshoeve.

Een flessentuin is een mini-ecosysteem waar je thuis (bijna) niets meer aan hoeft te doen. De fles voorziet zichzelf. Voor het maken van dit tuintje hoef je dus geen groene vingers te hebben, iedereen kan het!

Tijdens deze workshop maak je een mooie gevulde fles vol plantjes. Alles moet door de hals van de fles naar binnen; hoe je dat doet én wat er bij een flessentuin komt kijken, leer je tijdens deze workshop.

Na deze gezellige en ontspannen avond, ga je naar huis met een mooie gevulde fles (5 L) inclusief plantjes. Tussendoor genieten we van koffie/thee met lekkers.

Kosten: €42,50. Geef je op door een mailtje te sturen naar: marjannemaakt@gmail.com. Opgeven is niet meer mogelijk, de workshop zit vol!

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€42,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Stichting de Stadshoeve

Locatie

Park de Stadshoeve
Oude Wetering 13
Zwolle, Netherlands
+ Google Maps

Magazine december 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!