Zonnig Stadshagenfestival 2012 (fotoreportage)

zaterdag 1 september 2012 6 reacties

1 september 2012, het begin van de meteorologische herfst. Deze begon afgelopen nacht koud. Zelfs zo koud dat in Twente de temperatuur aan de grond vanochtend vroeg zelfs even onder het vriespunt zakte. Er werd om kwart over zeven -0,4 graden genoteerd. Gelukkig had Stadshagen er weinig last van. Het was vandaag een heerlijk zonnige dag met uitgerekend op deze dag het wederom goed bezochte StadshagenFestival. Onze fotograaf maakte een fotoreportage van de dagsfeer.

Complimenteus festival
Stadshagenfestival 2012, alweer de 12e editie. Dit jaar de braderie met ruim 75 kramen, de spinningmarathon, healthbar en zumbalessen en natuurlijk het kinderplein met 9 top attracties. Al met al een goed uitgangspunt voor een gezellige dag. En ondanks de sponsoren die met moeite werden gevonden om de financiering rond te krijgen, net als voorgaande jaren, is het de organisatie wederom gelukt om een prachtfestival neer te zetten. Grootse complimenten voor de inzet van de organisatie en ondernemers. Hieronder een kleine sfeerimpressie van de dag.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!