Politie houdt 2e verdachte containerbranden aan

zondag 9 september 2012 2 reacties

Containers in Stadshagen staan veelal op de voetpaden en achter schuurtjes; een gewillig slachtoffer voor kwaadwillenden.

De politie heeft zondagochtend een tweede verdachte aangehouden voor de containerbranden die een nacht eerder werden gesticht. Dat laat de wijkagent deze ochtend via de social media weten. Gister liet de wijkagent al weten dat in die nacht circa drie containerbranden in Stadshagen woedden. Diezelfde ochtend werd na een brandmelding aan het Twsitvlietpad een 23-jarige man aangehouden bij de Knopenmakerstraat.

Twee verdachte mannen
De agenten die in de nacht van vrijdag op zaterdag de melding van de containerbrand kregen waren op dat moment bij een andere melding op de Frankhuizerallee, toen zij twee mannen zagen lopen. Bij het zien van de politieauto gingen zij ervandoor, waarop de politie uteindelijk één bij de Knopenmakerstraat konden aanhouden.

Zondagochtend werd dus de tweede verdachte aangehouden voor de brandstichting. De eerste verdachte zit nog vast voor onderzoek.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!