Politie houdt 2e verdachte containerbranden aan

zondag 9 september 2012 2 reacties

Containers in Stadshagen staan veelal op de voetpaden en achter schuurtjes; een gewillig slachtoffer voor kwaadwillenden.

De politie heeft zondagochtend een tweede verdachte aangehouden voor de containerbranden die een nacht eerder werden gesticht. Dat laat de wijkagent deze ochtend via de social media weten. Gister liet de wijkagent al weten dat in die nacht circa drie containerbranden in Stadshagen woedden. Diezelfde ochtend werd na een brandmelding aan het Twsitvlietpad een 23-jarige man aangehouden bij de Knopenmakerstraat.

Twee verdachte mannen
De agenten die in de nacht van vrijdag op zaterdag de melding van de containerbrand kregen waren op dat moment bij een andere melding op de Frankhuizerallee, toen zij twee mannen zagen lopen. Bij het zien van de politieauto gingen zij ervandoor, waarop de politie uteindelijk één bij de Knopenmakerstraat konden aanhouden.

Zondagochtend werd dus de tweede verdachte aangehouden voor de brandstichting. De eerste verdachte zit nog vast voor onderzoek.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Politie houdt 2e verdachte containerbranden aan' »

 • Jaap schreef:

  Het is natuurlijk mooi dat er verdachten zijn aanghehouden maar zoals onder de foto vermeld staat is het natuurlijk een open uitnodiging voor kwaadwillenden als men de containers op de voetpaden en achter de schuurtjes plaast. Het is natuurlijk niet normaal dat er containers o.i.d. in de brand worden gestoken, maar de containers horen ook in de tuin te staan! Sterker nog, als iemand bij callamiteiten belemmerd wordt door containers of andere goederen van bewoners, en men kan hierdoor niet op tijd weg komen of krijgt letsel door het in de weg staan van containers, is de gebruiker van de container aanspraakelijk!

 • beton-dorp schreef:

  3e zit nu ook vast….

  ook maar eens kijken of ze achter nog meer branden zitten
  deze mannen
  laat ze maar flink poos in de bak zitten
  blij dat deze mannen gepakt zijn

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!