Skaters mogen ontwerp skatebaan in Stadshagen kiezen

woensdag 28 juli 2010

Skaten is voor veel jongeren een zeer populaire speel- en sportvorm, waarbij het extreme soms wordt opgezocht, ook voor de jongeren in Zwolle. Voor veel skaters in Stadshagen en omliggende wijken is de baan aan de Eerdelaan (bij de Oude Wetering) te kinderachtig en de baan in park De Wezenlanden te ver weg. Samen met Zwolse skaters gaat de gemeente de baan aan de Eerdenlaan een stadsdeelskatebaan maken met een nieuwe inrichting en uitdagender toestellen.

Dus, skaters tussen 12 en 18 jaar, woonachtig in Zwolle, opgelet! Wil jij nou ook betrokken worden bij het uitkiezen van de beste inrichting voor de skatebaan aan de Eerdelaan, grijp dan nu je kans! Breng je stem uit tussen 12 juli en 29 augustus op één van de drie ontwerpen op deze site. Mocht je een advies hebben waarmee we de skatebaan nog verder kunnen verbeteren geeft dit dan aan. De gemeente kijkt of hier nog iets meegedaan kan worden. Op basis van de stemmen wordt het definitieve ontwerp gekozen. Kiezen kan via www.zwolle.nl/skatebaan. Hieronder vind je tekeningen van de keuzevarianten van de skatebaan.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!