Man beroofd van portomonnee

woensdag 12 september 2012 3 reacties

Op dinsdagavond 11 september om ongeveer 22.45 uur werd een 37-jarige man uit Zwolle beroofd van zijn portemonnee aan de Klooienberglaan. De man reed op de fiets over de dijk bij de Klooienberglaan toen een fietsende tegenligger hem om een vuurtje vroeg. De Zwollenaar stopte daarop en gaf de tegenligger een vuurtje. Vervolgens werd hij in de maag gestompt en pakte de man zijn portemonnee uit de broekzak, haalde het geld eruit en gooit de portemonnee weg. Vervolgens gaat hij er vandoor in de richting van de stad. De politie is op zoek naar getuigen.

Het signalement van de man luidt als volgt: rond de 1.70/1.80 meter lang, droeg een pet en een donkere jas en sprak gebrekkig Nederlands. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar getuigen die de man in de omgeving van de Klooienberglaan hebben gezien. Heeft u iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

3 reacties op 'Man beroofd van portomonnee' »

 • Blauwvinger schreef:

  Hmmm,

  Dit is toch geen nieuws uit stadshagen !!!

 • Jaap schreef:

  Klopt! Maar veel stadshagenaren/stadshagenezen gebruiken deze dijk als ze op de fiets zijn. Het is een belangrijke (fiets)route naar onze mooie wijk! Mogelijk zijn er getuigen uit Stadshagen die iets gezien zouden kunnen hebben.

 • Frank H. Allee schreef:

  Ik rijd daar ook vaak langs en ik kan je vertellen dat het met name savonds geen fijne plek is. Het ligt afgelegen, er zijn allerlei donkere delen en er gebeurt vaker wat. Zoals de berovingen jaren geleden op koeriers enzo. Laat ze dat aanpakken of meer bewoond maken want het is een drukke fietsroute uit stadshagen

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!