Win één dag gratis gebruik van Cultuurhuis Stadshagen

woensdag 19 september 2012 1 reactie

Wat zou jij doen als je één dag gratis gebruik zou mogen maken van het Cultuurhuis in Stadshagen? Het Cultuurhuis Stadshagen daagt wijkbewoners uit om ‘Het beste idee van Stadshagen’ in te sturen en maken  daarbij kans dat jouw idee ook uitgevoerd kan worden. De gedachte achter deze campagne is dat het Cultuurhuis er is voor de wijk. Vanuit die gedacht is het logisch om de mensen zelf te vragen om met een plan te komen, om mensen uit de wijk te mobiliseren en om het zelf te gaan regelen. De aanmelding voor ideeën sluit op 4 oktober 2012.

Het beste idee van Stadshagen
Voor de campagne ‘Het beste idee van Stadshgen’ kunnen wijkbewoners denken aan bijvoorbeeld een rommelmark, een dansfeest, een voorstelling of een lezing. Maar het mag natuurlijk nóg leuker en creatiever en out of the box. Ideeën moeten gaan over de wijk en realiseerbaar zijn tussen nu en maart 2013. Mensen moeten het werk zelf doen, met tenminste drie personen en gericht op verschillende doelgroepen. Het plan moet duidelijk worden beschreven en kan worden ingeleverd tot 5 oktober.

Het prijswinnende idee wordt uitgekozen door een jury van bekende wijkbewoners. De prijs bestaat uit de uitvoering van het plan, met gebruikmaking van de faciliteiten van het Cultuurhuis en ondersteuning van de samenwerkende organisaties in het Cultuurhuis. Plannen kunnen worden aangemeld in het Cultuurhuis. Voor informatie kan worden gebeld met 038 8515700.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!