Auto’s botsen op ongelukskruising Stadshagenallee

donderdag 20 september 2012 7 reacties

Het gaat heel vaak maar nét goed, maar donderdagavond ging het dan toch weer mis op het kruispunt Hasselterweg/ Stadshagenallee ter hoogte van het tankstation. Op het kruispunt zien automobilisten elkaar vaak over het hoofd waardoor andere verkeersdeelnemers vol in de remmen moeten. Donderdagavond kwamen ook twee auto’s met elkaar in botsing en het is de vraag hoe lang het duurt voordat er weer een ongeval gebeurt op het punt waarop een automobilist te snel de weg opdraait.

Onoverzichtelijk
De onoverzichtelijkheid ontstaat door verkeer dat in twee banen vanaf de Stadshagenallee snel willen oversteken naar de Hasselterweg (viaduct over het spoor) en daarbij rechtdoorgaand verkeer vanaf het tankstation over het hoofd zien, met name als ze een andere auto inhalen en daarbij het overzicht verliezen.

Op het eerste oog was er bij deze botsing alleen blikschade. De auto’s zijn door een sleepbedrijf weggesleept, de brandweer heeft het wegdek van brandstofresten gereinigd.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!