Auto’s botsen op ongelukskruising Stadshagenallee

donderdag 20 september 2012 7 reacties

Het gaat heel vaak maar nét goed, maar donderdagavond ging het dan toch weer mis op het kruispunt Hasselterweg/ Stadshagenallee ter hoogte van het tankstation. Op het kruispunt zien automobilisten elkaar vaak over het hoofd waardoor andere verkeersdeelnemers vol in de remmen moeten. Donderdagavond kwamen ook twee auto’s met elkaar in botsing en het is de vraag hoe lang het duurt voordat er weer een ongeval gebeurt op het punt waarop een automobilist te snel de weg opdraait.

Onoverzichtelijk
De onoverzichtelijkheid ontstaat door verkeer dat in twee banen vanaf de Stadshagenallee snel willen oversteken naar de Hasselterweg (viaduct over het spoor) en daarbij rechtdoorgaand verkeer vanaf het tankstation over het hoofd zien, met name als ze een andere auto inhalen en daarbij het overzicht verliezen.

Op het eerste oog was er bij deze botsing alleen blikschade. De auto’s zijn door een sleepbedrijf weggesleept, de brandweer heeft het wegdek van brandstofresten gereinigd.

 

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

7 reacties op 'Auto’s botsen op ongelukskruising Stadshagenallee' »

 • Robin schreef:

  Waarom wijzigen de voorrangsituatie daar niet? Volgens mij is dit probleem al opgelost als je de auto’s die vanaf de hasselterweg de stadshagenallee opdraaien voorrang geeft. De auto’s vanaf het benzinestation komen feitelijk uit een soort uitrit, laat die dan even wachten!

 • Herman schreef:

  Ja een uitrit is het niet echt, de situatie was al zo voor de pomp er was.
  Dat de stadshagenallee voorrang moet krijgen op de scholtensteeg/stadshagenallee ben ik helemaal voor. Des al niet te min blijft gewoon een gaar zooitje daar..t’is het gewoon net niet.

  Is het daar ook niet dat het ooit de aansluiting word voor de nieuwe weg richting hasselt?

 • Stadhagen schreef:

  In de toekomst ga je hier rechtdoor richting Hasselt en waarschijnlijk komen er dan ook stoplichten.

  Voorlopig zal het nog wel een poosje zo blijven, maar echt heel veilig is het niet.

 • Herman schreef:

  Oke, ja mijn collega is jaren geleden al weg gekocht door de gemeente, dus dacht dat er wel eens wat zou gebeuren maar dat is dus nog toekomst.

 • gansje69 schreef:

  en vrijdag, de volgende dag klapten er weer 2 auto’s tegen elkaar!!!!

 • jk schreef:

  de afwatering is daar ook niet goed, hierdoor is het daar spekglad na een beetje regen en glij je alle kanten op. is niet bevordelijk voor de remweg als er plotseling gestopt moet worden.

 • Blauwvinger schreef:

  Klopt JK,

  Aan beide kanten ervaren,net of alle rommel rubber,olie etc onderaan blijft liggen en dan bij minder dan 30 km/u breekt de auto al uit notabene met 4 nieuwe banden !!!

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!