Aanhouding snorfietsdieven Hasselterweg – Veerallee

vrijdag 21 september 2012

De politie heeft donderdagmiddag 20 september twee jongens van 16 en 17 jaar uit Zwolle aangehouden voor diefstal van snorfietsen. Het tweetal werd donderdagmiddag al rijdend op de Hasselterweg opgemerkt door een agent die een vrije dag had. De agent kreeg argwaan, omdat de dag ervoor aangifte was gedaan van diefstal van een snorfiets en poging tot diefstal van een andere. De agent schakelde zijn collega’s in die het tweetal na een achtervolging uiteindelijk op de Veeralle heeft kunnen aanhouden. Beide snorfietsen waren inderdaad gestolen.

Derde verdachte
In de buddyseat van één van de snorfietsen werd een kentekenplaat van een derde gestolen snorfiets aangetroffen. Uit het onderzoek dat volgde kwam de derde verdachte naar voren. Vrijdagochtend 21 september is een andere 16-jarige Zwollenaar aangehouden.  In zijn woning werd de derde gestolen snorfiets gevonden. Alle drie de jongemannen zijn voor nader onderzoek ingesloten. De snorfietsen zijn in beslag genomen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!