Noodkreet Huttendorp Stadshagen

vrijdag 30 juli 2010

noodkreet.jpgDe organisatie van Huttendorp Stadshagen luidt de noodklok: door een tekort aan vrijwilligers dreigt het jaarlijkse Huttendorp in de problemen te raken. De organisatie plaatste op hun website een noodkreet om te voorkomen dat er minder kinderen kunnen meedoen aan het succesvolle Huttendorp. Vanaf zaterdag 14 augustus zal het huttendorp-circus weer neerstrijken aan de Mannagras, waar de kinderen vanaf maandag 16 t/m 20 augustus 2010 hun creatieve handen uit de mouwen kunnen steken.

Evenals voorgaande jaren organiseert de werkgroep huttendorp ook dit jaar weer een huttendorp in de Zwolse wijk Stadshagen. Het thema van dit jaar is: De Middeleeuwen. Door een dreigend tekort aan vrijwillegers zal de organisatie een maximum aantal deelnemers per dag moeten instellen. Om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat alle kinderen van Stadshagen kunnen meetimmeren in het Huttendorp, is het van groot belang dat er zich meer vrijwilligers melden bij de organisatie. Dus ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te helpen als vrijwilliger van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus, geef je dan nu op. Stuur een mail naar peter@huttendorpstadshagen of bel naar Peter Maat 06-53908944.

De poorten van het huttendorp gaan op maandag 16 augustus om 10 uur open voor alle kinderen en dan barst het spektakel los.
Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen kom dan samen met je vader of moeder op zaterdag 14 of zondag 15 augustus naar het huttendorp veld en koop alvast een weekkaart. Dit kan op beide dagen van 11 tot 19 uur. Op de timmerdagen kan je natuurlijk ook gewoon een dagkaartje kopen. De kosten voor deelname zijn als volgt: Een weekkaart kost € 10,- en een dagkaart kost € 3,-.

Het programma van het Huttendorp Stadshagen ziet er als volgt uit:

huttendorpschema

Voor meer informatie ga dan naar www.huttendorpstadshagen.nl

huttendorp

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!