Voetbalclub CSV’28 klaar voor seizoen met nieuw A1 elftal

zondag 1 augustus 2010

Het B1 Elftal van CSV'28, waarvan enkele spelers nu het A1 elftal zullen gaan vormen. Bron: http://sites.google.com/site/csv28b1/spelers-2

De verwachtingen zijn groot bij dé voetbalclub van Stadshagen, CSV ’28. Sinds lange tijd is er namelijk weer een A1 elftal dat bovendien aankomend seizoen al gaat spelen. Het elftal, dat bestaat uit doorgestroomde oud-spelers van B1, wordt zelfs een succesvolle competitie toegedicht. De meeste spelers van B1 werden tweemaal opeenvolgend kampioen en spelen nu samen in het hoofdelftal. Het A1-elftal van CSV’28 komt uit in de 2e klasse A. Voordat ze daar gaan uitkomen wordt er in de komende maand een voorbereidingsprogramma afgewerkt.

Vanaf 1 augustus zijn vrijwel alle faciliteiten weer beschikbaar voor de voorbereiding op een nieuw seizoen, zo valt op de website van de voetbalclub te lezen. Alleen de grasvelden worden nog even gespaard voor de (oefen)wedstrijden. Deze zijn halverwege augustus beschikbaar. De eerste trainingen van de A1 van CSV’28 beginnen op 9 augustus en wordt gevolgd door een oefenwedstrijd tegen Olympia’28 op zaterdag 14 augustus.

Meer informatie over de voetbalclub en het bijbehorend (trainings-)schema is te vinden op de clubwebsite: www.csv28zwolle.nl

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!